Modernizare parc tehnologic – Noul sistem robotizat de sudura industriala

Cu totii stim ca timpurile se schimba si odata cu ele si cererile pietei. In acest sens, AM GRUP, avand o echipa tanara si experimentata, este intr-un proces  continuu de dezvoltare, de modernizare a tehnologiei si de gasire a solutiilor optime pentru a avea cel mai bun raport  calitate-pret, toate acestea pentru a ne putea ridica la nivelul asteptarilor clientilor nostri.

Pentu cresterea productivitatii si totodata pentru cresterea calitatii produselor, AM GRUP a investit in cel mai modern sistem robotizat de sudura industriala, fabricat in anul 2013 de renumita firma IGM Austria.

Astfel, dupa terminarea probelor de lucru, incepand din luna august, noul robot de sudura industriala a intrat efectiv in procesul de productie aducand un plus de productivitate si calitate. Produsele noastre sunt certificate si recunoscute la nivel international fiind folosite in industria masinilor de reciclat, industria petroliera (platforme de foraj marin), industria aeronautica precum si industria energetica (generatoare eoliene).

igm-header-home-001