Data Protection

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC AM GRUP SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Colectarea datelor se realizeaza in urmatoarele scopuri: resurse umane, gestiune economico-financiara si administrativa, reclama, marketing si publicitate, statistica, furnizarea de bunuri si servicii, prevenirea fraudelor, servicii de comunicatii electronice, servicii pe internet.
AM GRUP SRL este operator de date cu caracter personal, Registrul notificarilor, notificarea nr. 27764 din 27.03.2013
Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare completarii bazei de date a SC AM GRUP SRL in vedere includerii dvs. in baza de date a clientilor societatii, a imbunatatirii si diversificarii serviciilor oferite acestora. Refuzul dvs. determină neinscrierea dvs. in baza de date a clientilor nostri si implicit neinformarea dvs. cu privire la produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de societatea noastra.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate altor destinatari.
Conform Legii nr. 667/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, precum si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre: SC AM GRUP SRL, in atentiaDepartamentuluiCustomer Satisfaction la adresa de e-mail: office@amgrup.ro .De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
In cazul in care nu sunteti de acord va rugam sa NU completati formularul ce va solicita informatiile cu caracter personal, in cazul in care completati acest formular vom considera ca ati fost de acord cu folosirea datelor dumneavoastra cu caracter personal inscrise in continutul formularului in cauza. In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, acestea nu vor fi folosite, prelucrate si/sau transmise.