Termeni si conditii

Accesul la servicii
Nu veti copia sau distribui nici o parte din acest site in nici un fel de mediu, fara a obtine in prealabil o autorizatie scrisa de la AM GRUP SRL.
Nu veti modifica nici o parte din acest site in afara de modificarile posibile prin interfata standard a site-ului, in contul utilizatorului.

Obligatiile utilizatorului
Pentru a utiliza site-ul si serviciile AMGRUP.ro recunoasteti faptul ca sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea printr-o utilizare defectuoasa a site-ului sau prin utilizarea defectuoasa a serviciilor oferite de AMGRUP.ro.

Securitatea datelor
Utilizatorul este raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei sale. Utilizatorul este raspunzator de utilizarea contului propriu, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia sa. Utilizatorul se obliga sa sesizeze AM GRUP SRL in legatura cu orice utilizare neautorizata a contului propriu. Utilizatorul se mai obliga sa foloseasca butonul de log off (iesire din cont) cand doreste sa paraseasca site-ul. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre Utilizator.
AM GRUP SRL, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv.
Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile AMGRUP.ro, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca AM GRUP SRL poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-ului AMGRUP.ro si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile AMGRUP.ro. Mai mult, AM GRUP SRL nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul AMGRUP.ro.

Garantie
IN MASURA PERMISA DE LEGE, AM GRUP SRL, ANGAJATII SI AGENTII SAI DECLARA TOATE GARANTIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, IN LEGATURA CU WEBSITE-UL SI FOLOSINTA DE CATRE DUMNEAVOASTRA A ACESTUIA. AM GRUP NU OFERA NICIO GARANTIE SAU REPREZENTARE VIZAVI DE ACURATETEA CONTINUTULUI ACESTUI SITE SAU CONTINUTUL ALTOR SITE-URI LEGATE DE ACEST SITE SI NU-SI ASUMA NICIO RESPONSABILITATE PENTRU (I) ORICE ERORI, GRESELI, SAU LIPSA DE ACURATETE A CONTINUTULUI, (II) ORICE VATAMARE CORPORALA SAU A PROPRIETATII, DE ORICE NATURA, REZULTAND PRIN ACCESUL DUMNEAVOASTRA LA SITE-UL SI SERVICIILE NOASTRE, (III) ORICE ACCES NEAUTORIZAT SAU FOLOSINTA A SERVERELOR NOASTRE SECURIZATE SI/SAU ORICE DATE PERSONALE SI/SAU INFORMATII FINANCIARE STOCATE IN ACESTA, (IV) ORICE INTRERUPERE SAU STOPARE A TRANSMISIILOR DINSPRE SAU CATRE SITE-UL NOSTRU, (V) ORICE ERORI, VIRUSI, TROIENI, SAU ALTE PROGRAME RAU VOITOARE CE POT FI TRANSMISE CATRE SAU PRIN SITE-UL NOSTRU DE CATRE O PARTE TERTA SI/SAU ORICE ERORI SAU OMISIUNI IN ORICE CONTINUT SAU PENTRU ORICE PIERDERE SAU STRICACIUNE DE ORICE FEL APARUTA CA REZULTAT AL FOLOSINTEI ORICARUI CONTINUT POSTAT, TRANSMIS PRIN EMAIL, SAU ORICUM ALTFEL FACUT DISPONIBIL PRIN SITE-UL AM GRUP.ro. AM GRUP NU GARANTEAZA SI NU-SI ASUMA RESPONSABILITATEA PENTRU ORICE PRODUS SAU SERVICIU PUBLICAT SAU OFERIT DE CATRE O PARTE TERTA PRIN SITE SAU ORICE SITE CU HIPERLINK SAU APARUT IN ORICE BANNER SAU ALT FEL DE PUBLICITATE, AM GRUP NU VA FI PARTE LA SAU IN ORICE ALT FEL RESPONSABIL PENTRU MONITORIZAREA ORICAROR TRANZACTII DINTRE DUMNEAVOASTRA SI O PARTE TERTA OFERITOARE DE PRODUSE SAU SERVICII. IN CEEA CE PRIVESTE CUMPARAREA ORICARUI PRODUS SAU SERVICIU PRIN ORICE MODALITATE AR TREBUI SA VA FOLOSITI BUNA DUMNEAVOASTRA JUDECATA SI SA O EXERCITATI CU ATENTIE ATUNCI CAND ESTE CAZUL.

Limitarea raspunderii
IN NICI UN CAZ AM GRUP SRL, ANGAJATII SAU AGENTII SAI NU VOR FI PASIBILI FATA DE DUMNEAVOASTRA PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTALE, SPECIALE PUNITIVE SAU DE CONSECINTA CE REZULTA DIN (I) ORICE ERORI, GRESELI, SAU LIPSA DE ACURATETE A CONTINUTULUI, (II) ORICE VATAMARE CORPORALA SAU A PROPRIETATII, DE ORICE NATURA, REZULTAND PRIN ACCESUL DUMNEAVOASTRA LA SITE-UL SI SERVICIILE NOASTRE, (III) ORICE ACCES NEAUTORIZAT SAU FOLOSINTA A SERVERELOR NOASTRE SECURIZATE SI/SAU ORICE DATE PERSONALE SI/SAU INFORMATII FINANCIARE STOCATE IN ACESTA, (IV) ORICE INTRERUPERE SAU STOPARE A TRANSMISIILOR DINSPRE SAU CATRE SITE-UL NOSTRU, (V) ORICE ERORI, VIRUSI, CAI TROIENI, SAU DE GENUL CARORA POT FI TRANSMISE CATRE SAU PRIN SITE-UL NOSTRU DE CATRE O PARTE TERTA SI/SAU ORICE ERORI SAU OMISIUNI IN ORICE CONTINUT SAU PENTRU ORICE PIERDERE SAU STRICACIUNE DE ORICE FEL APARUTA CA REZULTAT AL FOLOSINTEI ORICARUI CONTINUT POSTAT, TRANSMIS PRIN EMAIL, SAU ORICUM ALTFEL FACUT DISPONIBIL PRIN SITE-UL AM GRUP.ro, SAU FIE CA SE BAZEAZA PE GARANTIE, CONTRACT, SAU ORICE ALTE MODALITATI LEGALE, SAU IN CAZUL IN CARE COMPANIA ESTE SAU NU CONSTIENTA DE POSIBILITATEA UNOR ASEMENEA DAUNE. ACEASTA LIMITARE A RASPUNDERII SE VA APLICA IN MASURA PERMISA DE LEGE IN JURUSDICTIA APLICABILA. ATI LUAT LA CUNOSTINTA CU SPECIFICITATE CA AM GRUP NU VA FI PASIBIL PENTRU ACTIUNILE UTILIZATORILOR SAU DE COMPORTAMENTUL DEFAIMATOR, OFENSATOR SAU ILEGAL AL ORICAREI TERTE PARTI SI CA RISCUL DE DAUNE DIN PARTEA ACESTORA IL SUPORTATI DOAR DUMNEAVOASTRA.
Site-ul este controlat si oferit de catre AM GRUP SRL din Romania. AM GRUP nu afirma ca site-ul este potrivit sau disponibil pentru folosinta in alte locatii. Cei ce acceseaza sau folosesc site-ul AMGRUP.ro din alte tari, sunt responsabili fata de legea locala.

Acceptarea termenilor
Prin acceptarea prezentelor conditii afirmati fie ca aveti peste 18 ani, sau sunteti minor cu capacitate de exercitiu restransa si aveti consimtamantul parintelui sau tutorelui legal si sunteti in masura si competent sa intelegeti termenii, conditiile, obligatiile, afirmatiile, reprezentarile si garantiile stabilite mai sus si sa le respectati.

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii
Site-ul AMGRUP.ro sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri sau alte resurse. AM GRUP SRL nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Relatia cu companiile care fac publicitate pe site
AM GRUP SRL poate rula campanii publicitare si promotii in cadrul site-ului.
Corespondenta, afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-urilor, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. AM GRUP SRL nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii.
Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul AM GRUP SRL de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

Generalitati
Daca vreo prevedere din acest capitol, „Termeni si conditii”, este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale „Termeni si conditii”, acestea ramanand in vigoare. Acesti „Termeni si conditii” constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si AM GRUP SRL in privinta utilizarii site-ului AMGRUP.ro.
Aceste conditii pot fi modificate de AM GRUP SRL la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.
Prezentul acord constituie o conventie dintre dumneavoastra si AM GRUP SRL si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului AMGRUP.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si AM GRUP SRL (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului). Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii AM GRUP SRL sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert.

Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si AM GRUP SRL vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.